Oldal kiválasztása

Ozmózis víztisztító berendezés

ozmózis víztisztító berendezésPult alá helyezendő fordított ozmózis rendszeren működő víztisztító berendezések a leghatékonyabb háztartási ivóvíztisztító készülékek. Megtisztítják az ivó és főzővizet minden káros anyagtól, hormonoktól, de még az arzéntól is. Használatukkal biztonságosan fogyaszthatjuk a vezetékes csapvizet.

 

Választható ozmózis víztisztító TÍPUSOK

A rengeteg fajta ozmózis rendszerű víztisztító berendezés közül a legelterjedtebbeket mutatjuk be. Léteznek dobozos és különböző kinézetű rendszerek, de az alap rendszer ugyan az az összes ozmózis víztisztító esetében.

Az ozmózis víztisztító rendszerek nagy előnye, hogy bővíthető, tehát szinte határtalanul egészíthetjük ki a víztisztító berendezés szűrőbetétet. Pár kiegészítő szűrőbetét nagyon hasznos és ajánlott. Ásványi anyag visszapótló egységgel a teljesen megtisztított vízbe tudjuk a „hasznos” ásványi anyagokat visszapótolni. Lúgosítani is gyerekjáték, hiszen a pH egység felhelyezésével lúgos vizet fogunk kapni. Biokerámia egység a megtisztított vizet sokkal energikusabbá és jobb ízűvé teszi. UV lámpa segítségével a baktériumok elszaporodása ellen kapunk nagy segítséget.

Az ozmózis víztisztító berendezésekből 3 típust ajánlunk:

  1. PurePro 105 ozmózis víztisztító. 5 lépcsős ozmózis víztisztító rendszer. A legelterjedtebb víztisztító felépítmény 50 GPD-s ozmózis membránnal és 12 literes víztartállyal. Ásványi anyag visszapótlós (6 lépcsős) változata PurePro 106 néven ismert. Ott ajánlott, ahol a vezetékes víznyomás eléri a minimum 3 BAR-t.
  2. PurePro 105P ozmózis víztisztító. 5 lépcsős ozmózis víztisztító rendszer nyomásrásegítő pumpával. A nyomásregesítő biztosítja a víztisztító optimális működését gyenge víznyomás esetén is. 50 GPD-s ozmózis membránnal és 12 literes víztartállyal. Ásványi anyag visszapótlós (6 lépcsős) változata PurePro 106MP néven ismert.
  3. PurePro 800DF ozmózis víztisztító. 6 lépcsős átfolyós, víztartály nélküli ozmózis víztisztító rendszer, 2 darab négyteljesítményű (200GPD) ozmózis membránnal és extra erős nyomásfokozó pumpával. Ez a berendezés a háztartási víztisztítók csúcsa. Valós időben történik a víztisztítás, nem pedig víztartályba.

 

error: Content is protected !!