lúgosító vízionizátor berendezés purepro JA303Antioxidáns lúgos víz már otthonában is előállítható vízionizátor berendezéssel. Segítségével kiváló minőségű szűrt és stabil lúgos ivó és főzővíz készíthető. Több mint tiszta, lúgos és antioxidáns!

 

Választható lúgosító vízionizátor berendezések

Bármelyik lúgosító berendezést választja garantáltan jól dönt. A berendezések között külalakban és felépítésben vannak főbb eltérések, valamint a JA703-as modell esetében (ahol +2 db. elektróda van) az ORP szintben is. A lúgosító berendezések is rendelkeznek vízszűrő egységgel, amik ezüstös aktívszén betéttel 12.000 liter vizet képes megszűrni.

A lúgosító víztisztító vízionizátor berendezésekből 4 típust ajánlunk:

  1. PurePro JA103 lúgosító vízionizátor berendezés. A lúgosító termékek alapja, kiemelkedő pH (10) értékkel. Rendkívül egyszerű kezelés
  2. PurePro JA303 lúgosító vízionizátor berendezés. Esztétikusan gömbölyded igény megjelenés a konyhapult ékévé teszi. Színes kijelzőjén nyomon követheti a lúgosítási folyamatot és a víz mérési adatait.
  3. PurePro JA703 lúgosító vízionizátor berendezés. Az amerikai PurePro márka csúcs terméke, ennél nincs feljebb. +2 elektróda és megnövelt ionizációs kamra méret gondoskodik a stabil lúgos és drasztikusan alacsony antioxidáns szintről.
  4. PurePro JA2000 lúgosító vízionizátor berendezés. Kétrészes lúgosító, ahol a vezérlőcsap a mosogatóba kerül beépítésre, míg az alsó rész a konyhapult alatt kap helyet.