Oldal kiválasztása

Egyéb víztisztító berendezés

víztisztító purepro S300 víztisztító berendezésPult alá szerelhető víztisztító berendezés, ami átmenetet képez az egyszerű asztali víztisztító és az ozmózis víztisztító berendezések között. Ez a víztisztító típus rendelkezik saját kerámiabetétes csapteleppel, amit a mosogató sarkában kell elhelyezni, a víztisztító pedig a pult alatt kap helyet és a vízbekötés biztosítja számára a bemeneti vizet.

 

Választható egyéb víztisztító típusok

A pult alá szerelhető egyéb víztisztító berendezések általában 3 fázisos vízszűréssel rendelkeznek. Az alap aktívszenes vízszűrésen kívül kiegészül a vízszűrési folyamat 2 polipropilén szűrő egységgel, 5 mikronos és 1 mikronos szűrőbetéttel. Így növeli a szűrés pontosságot és a fizikai szennyeződések eltávolítását. Az egyéb kategóriába besorolt pult alatti víztisztító rendszerek előnye, hogy nem keletkezik selejt elfolyó víz és megtartja az ásványi anyagokat az ivóvízben.

Az egyéb víztisztító berendezésekből 3 típust ajánlunk:

  1. PurePro S300 víztisztító. 3 fázisú pult alatti víztisztító rendszer, igényes, kerámiabetétes csapteleppel. Preciz lebegőanyag és klórszűrés.
  2. PurePro S300K víztisztító. 4 fázisú pult alatti víztisztító, mely kibővült egy 0.02 mikron résméretű kapilláris membránnal (ultraszűrő), amely sokkal nagyobb tisztaságú szűrt vizet tesz lehetővé.
  3. Aquafilter EXCITO-B víztisztító. 7 fázisú, rendkívűl igényes, zárt dobozos víztisztító berendezés ultraszűrővel és vízlágyítási képességgel. Nagyobb klór és lebegőanyag szűrési képesség, lágyabb és selymesebb víz íz.
error: Content is protected !!