Oldal kiválasztása

Asztali víztisztító berendezés

csapra szerelhető víztisztító berendezés

Egyszerű víztisztító, ami a mosogató csaptelepre csatlakoztatva a mosogató mellett,a pulton kap helyet, így biztosítja a klórmentes ivó és főzővizet. Kifejezetten ajánlott a vezetékes csapvíz lebegőanyagainak megszűrésére és klór eltávolítására. Ideális azoknál a háztartásoknál, ahol fontos az alacsony ár és a leggazdaságosabb fenntartás. Valódi ellenfele a vízszűrő kancsóknak, mert fenntartása szinte töredéke. A víztisztító szűrőbetétjének kapacitása maximum 6000 liter, ami nagyságrendekkel nagyobb, mint egy vízszűrő kancsónak. (vízszűrő kancsó kapacitása 150-200 liter mindössze)

 

Választható csapra szerelhető víztisztító TÍPUSOK

Az asztali víztisztító berendezések általában egy fázisú víztisztító rendszerrel rendelkeznek, de létezik kétfázisú kivitel is. A vízszűrés alapja aktívszenes vízszűrés, ami nagy hatékonysággal távolítja el a klórt, a nehézfémek egy részét, valamint a lebegő fizikai szennyeződéseket, ami vezetéses csapvíz esetében általában szennyezik a vizet.

A csapra szerelhető asztali víztisztító berendezésekből 3 típust ajánlunk:

  1. Asztali víztisztító NORMAL. GAC betéttel szerelt klórmentesítő, ami nélkülözhetetlen minimális konyhafelszerelés vezetékes ivóvizet használóknál. 
  2. Asztali víztisztító SILVER. Ezüst+KDF töltetű GAC betéttel szerelt klórmentesítő. Továbbfejlesztett összetevőiknek köszönhetően a baktériumok elszaporodását jobban megakadályozza.
  3. Asztali víztisztító SILVER DUO. Kétlépcsős víztisztítás ezüst+KDF tartalmú és 5 mikronos résméretű szűrőbetét teszi tökéletesebbé a klór és a lebegőanyagok eltávolítását az ivóvízből.
error: Content is protected !!