A Víztisztító GURU mögött kettő, munkáját szerető emberből áll. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert egyszerűen meguntuk a sok süket dumát és folyamatos mellébeszélést. Ezek mellet nagyon bosszantónak találtuk olyan cégek működését, akik jócskán felülárazott berendezéseikkel tévesztik meg a gyanútlan embereket.
Munkánknak köszönhetően már több száz embert kíméltünk meg legalább egy hatalmas pofára eséstől. Igen, nem válogatjuk meg a szavakat akkor, ha dilettáns üzletkötők munkáját kell minősítenünk. Bejegyzéseink és kiadványaink megírásakor is a legegyszerűbb fogalmazást és rengeteg kézenfekvő hasonlatot használunk.

 

A csapat:

Zsira Zoltán
Ő a GURU háttere. Jelentős importőri és nagykereskedelmi tapasztalatának köszönhetően szinte mindent tud a háztartási víztisztításról. Elismert szakember és ismert név a víztisztító kereskedelemmel foglalkozók körében. Szakmai felkészültsége megkérdőjelezhetetlen. Fő feladata a háttér biztosítása és a szakmai felügyelete a GURU munkájának.

Ali Zsolt
A GURU kitalálója és szája. Köznapi nyelven a legtöbbet publikáló szakember, több magazinban is folyamatosan találkozhat írásaival, vagy egyéb tartalmaival. Folyamatosan tájékoztat én informál embereket akik tanácsra szorulnak, valamint fejleszti a tartalmakat. Árgus szemekkel kémleli a csaló és hozzá nemértő cégek működését. Fő feladata az értékesítés és marketing kézben tartása, valamint újdonságok keresése.