Oldal kiválasztása

Tavaly óta nem rendelkezünk átadóponttal, aminek rengeteg oka van. Ennek a cikknek nem az a célja, hogy ezeket az okokat fejtegessük, elégedjünk meg most annyival, hogy jó okunk volt erre a lépésre, aminek az alapjai nem feltétlen gazdasági jellegűek. Még mielött arra gondolhatna bárki is, hogy nekünk az a jó, ha megnehezítjük az ügyfeleink életét, akkor rossz nyomon jár. Tulajdonképpen sokkal több hasznos tartalmat tudunk azóta készíteni, amióta megszüntettük a személyes átadási pontot. Ezzel nagyban növekedtek az egyértelműsítő és bemutató videóink, illetve olyan publikációink száma, amely fontos kérdésekre ad választ a háztartási ivóvíztisztítás területén.

 

Hihető és kézzel fogható víztisztító

A minap volt szerencsém beszélni egy úrral, aki azt mondta, hogy „csak annak hisz amit fog és lát„. Sajnos neki nem tudtunk segíteni, hiszen nem rendelkezünk bemutatóteremmel. Ugye a régebben meglévő átadópont is elméletileg azért volt fenntartva, hogy a már megrendelt tételeket ott lehessen átvenni. Szakmai felvilágosítás nem folyt, csak áruátadás. Ezért volt a neve az, hogy átadópont.

Sajnos a fenti esetben részemről több kérdés is felmerül, amit viszont én nem értek:

  1. Ha a kezébe adnék ennek az úrnak egy víztisztítót, akkor elhinné róla, hogy ilyen és ilyen hatásfokkal tisztítja a vizet?
  2. Ha nem fogja a kezébe, akkor nem hiszi el, hogy víztisztító berendezések vannak?
  3. Kézbefogással meg tudja állapítani, a vízszűrés képességet?
  4. Ha nem fogja a kezébe, akkor nem is hihető számára, hogy a víztisztító vizet tisztít?
  5. Mit lehet többet látni egy víztisztítóban, amit nem elegendő egy képről szemrevételezni?
  6. Szemrevételezéssel és kézrátétellel meg tudja állapítania a víztisztító specifikációját? Ha igen, akkor ő egy kolléga, akiknek semmi szüksége rá, hogy mi mutogassunk neki víztisztítókat.

Természetesen tudom, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik megtapogatni a dolgokat. A piacon részemről is szeretem szemrevételezni a friss árút és még esetleg meg is tapogatom. Erre a procedúrára viszont a víztisztító berendezések terén nincs szükség. Ezek a berendezések úgy néznek ki, ahogy kinéznek. Hosszú évtizedek óta ugyanaz a forma, ami a víztisztító berendezések esetében amúgy sem meghatározó tényező.

Ruhát, órát, cipőt is már az interneten rendelnek sokan, köztük én is. Egy jó kép, esetleg egy bemutató videó mind segít az összkép kialakításában. Ezekkel mind rendelkezünk mi is, tehát aki valóban víztisztító berendezést akar vásárolni, az könnyedén tájékozódhat a weboldalainkon, úgy, hogy nem akarja tapogatni szerencsétlen víztisztítókat.

error: Content is protected !!