Oldal kiválasztása

víztisztító„Megy még a víztisztító?”

Ezt a kérdés egy általam nagyra értékelt és egyben hazánk egyik vezető marketing tanácsadója tette fel nekem egy telefonos beszélgetésnél. Talán Ő nem is érezte ennek a kérdésnek a negatív mivoltát, de abszolút a közhiedelmekre épít. Akkor sajnos nem tudtam frappánsan válaszolni, hiszen meglepődtem a kérdésen, de most már csípőből vágnám rá: „Igen, megy, mint bármi más!”.

Pont e miatt is jött létre a Víztisztító GURU, hogy megváltoztassa a sajnos rosszul beidegződött termék társítást. Mondhattam volna, hogy megy, mint a porszívó. Érdekes, a porszívóról az embereknek már nem a porszívóügynökök jutnak eszükbe, hanem neves gyártól dizájnos termékei. Nem feszegetik, hogy minek kell porszívó, amikor tili-toli.val is lehet takarítani.

 

Víztisztító vagy gáztűzhely

A porszívós felvetésnél maradva, napjainkban már senki nem kérdőjelezi meg bizony háztartási gépek szükségszerűségét és praktikusságát. Ilyen például a turmixgép, kávafőzőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép, mikrohullámú sütő, vagy akár a gáztűzhelyet is ide lehetne sorolni.

Ugye sok időt és fáradságot spórolnak meg ezek a berendezések? Használatuk automatikus és megszokott, a mindennapi életünk részévé vált. Pedig nem volt olyan régen, amikor az úgynevezett jégszekrénybe még venni kellett a jeget. Helyette már van hűtőszekrény.

Talán kissé furának hangozhat, de a fürdőszobában is lehet sok modern kori vívmány találni. Zuhanykabin, kád, mosdó, zuhanyrózsa, vagy akár a vízöblítéses WC-is ide jöhet. Ezek nélkül is milyen fura lenne az élet, de ha okoskodni akarnék akkor elég a nagyszoba közepére egy lavór és meg is van oldva a dolog. A többit meg a pottyantósban is el lehet végezni minek a vízöblítéses WC?!

 

A víztisztítás nem alternatíva, hanem szükségszerű megoldás

Persze lehet vásárolni ásványvizet is és hazacipelni, úgy mint a jégszekrénybe a jeget. Természetesen mindenre tudunk még olcsóbb és még egyszerűbb megoldást is. Részemről néha nem értem, hogy emberek miért tartanak attól amik nekik újdonság és közbe szedik a vitaminokat hatalmas mennyiségben. A vitamin nem újdonság? Sőt a világ bizony részein nem is hallottak róla, mint a régi indiántörzsek a tükörről.

A háztartási ivóvíztisztító berendezések nagyban megkönnyítik az életünket és mindemellett biztonságossá is teszik azt. Biztonságossá  hiszen a mai világban ki merné a kezét tűzbe tenni, hogy amit eszik és iszik az az, ami a csomagolásra van írva?! Nem sokan!
A vízfogyasztás helye az Ön otthona, tehát ésszerű azt ott tisztítani. Csak így lehet biztos abban, hogy amit megiszik, vagy amiből főz, az biztonságos. Kiiktattuk a hibalehetőségeket a folyamatból.

 

 

error: Content is protected !!