Oldal kiválasztása

ozmózis víztisztító ami megtartja az ásványi anyagokatAz utóbbi időben sok hívást kapok, hogy olyan víztisztító, mi több ozmózis víztisztító berendezést szeretnének vásárolni, ami megtartja a „hasznos” ásványokat. Nézzük meg, hogy milyen lehetőség van erre…
Sajnos el kell mindenkit szomorítanom, nincs ilyen ozmózis víztisztító berendezés, akármennyire is szeretnénk. Ha jobban belegondolunk, akkor ez lehetetlen is lenne. Személy szerint, nekem olyan „intelligens mosóporosnak” hangozna egy olyan ozmózis víztiszttó, ami kiválogatja, azaz kiszűri a káros anyagokat, de az ásványi anyagokat benne hagyja a megtisztított vízben. Lelki szemeim előtt látom is, amint okos manók osztályozzák és elemzik a megszűrni kívánt vizet. „Ez jó, ez meg nem, mert nem ásványi anyag, hanem csak arzén.” Talán így kommunikálhatnak villámgyorsan, hiszen a víz az megy és folynia kell a csapon tehát nagyon kell kapkodniuk a kezüket.
Ebből tehát sejthetjük, hogy nincs olyan ozmózis víztisztító a világon, ami megtartja az ásványi anyagokat!

Ez alól van egy kivétel, ami nem is kivétel és nem is ozmózis víztisztító.

Egy direkt értékesítésben kapható skandináv márka úgy érvel az ozmózis víztisztítója mellet, hogy ez bizony megtartja az ásvány anyagokat. Ez igaz, de ez a berendezés nem egy ozmózis víztisztító, hanem csak egy ozmózis membránt tartalmazó víztisztító berendezés. Ebben az esetben is csak úgy tudja megtartani az ásványi anyagokat, hogy az ozmózis membrán után visszakeveréses módszerrel az előszűrt vizet bekeverik. Tehát a már ozmózis tisztított vizet, visszagyengítik előszűrt vízzel.

Ezzel azt érik el. hogy amiért tulajdonképpen az emberek ozmózis víztisztító berendezést vásárolnak, pont azokat a szűrési paramétereket nem tudja biztosítani a berendezés. Ez evidens, hiszen visszakeverik a tisztított (ozmózis) vízhez az előszűrt vizet, amiben ugyanúgy megtalálható hormonszármazék, arzén és egyéb vegyi anyag, amit ki szerettek volna szűrni az ozmózis víztisztítót vásárlók.

Mi az agyrém, ha nem ez???!!!

A legjobb hasonlat erre az egész „dologra”, ha egy műtős orvos bemosakodás után csupasz kézzel kb. 100 emberrel fogna kezet (mert amúgy is úgy illik) és kesztyű nélkül nyitná fel a pácienst és műtené meg. Ugye, hogy mennyire nincs érterme? Esetünkben mi értelme az ozmózis vízszűrésnek, ha azt visszakeverjük?!

 

Ha olyan víztisztítót akar, ami megtartja az ásványi anyagokat.

Természetesen van olyan víztisztító berendezés, ami megtartja az ásványi anyagokat, de azt nem ozmózis víztisztítónak hívják. Ha tehát olyan víztisztító berendezést akarunk, ami megtartja az ásványokat, akkor egyértelműen nem olyat kell választani, aminek a résmérete 0,0001 mikron, mert ezen bizony nem megy át egyik ásványi anyag sem.

 

error: Content is protected !!