Oldal kiválasztása

ozmózis víztisztító választásFontos tisztázni víztisztító vásárlás előtt, hogy mire szeretnénk használni a megvásárolandó terméket. Ez a kitétel nem csak víztisztítóra, hanem szinte minden termékre vonatkozik. A példa kedvéért ha a Hungaroringen szeretnék gyorsulási versenyeken indulni és jó helyezést elérni, akkor ne egy 1.3-as Suzuki-t vegyek. Ugye mennyire lehet érezni ennek az esetleges vágynak a irrealitását. Tehát nem várható el egy Color Star TV-től sem, hogy FULL HD 3D-ben nézhetjük rakta kedvenc főzőműsorunkat. Talán nevetségesek a példák, de igazak és a választás fontosságát hangsúlyozzák ki.

 

Elhalhatott információ a víztisztítóval kapcsolatosan

Na ez nem úgy értendő, hogy mi nem mondtunk volna el valamit fontosat egy víztisztító berendezésünkről. Személyes vásárlás esetén pontosan be lehet „lőni” a vásárlónak feltett kérdésekkel azt, hogy a neki melyik termékünk lesz a legjobb. Fontos, hogy háztartási ivóvíztisztító berendezéseket forgalmazunk, így a skála sem olyan széles. Az információk részletesen elolvashatóak a webshopban, illetve egyéb kérdés esetén rendelkezésre áll a szakmai infó vonal és ügyfélszolgálat segítséges is, tehát a tájékoztatás teljes körű. Sajnos, ha nem mondják meg, hogy mire szeretnék használni a víztisztítót és milyen kapacitást várnak el tőle, akkor jönnek a csalódások. Olyan arcot vághatnak talán ilyenkor, mint amikor én az 1,3-as Suzukimmal a Hungaroringen küszködök az utolsó utáni helyezését a tuningolt verdákkal szemben. Jól kell választani és nem fordul elő ez a helyzet.

Fontos, hogy nem a Suzukival van problémám, hanem azzal, hogy nem oda való. Ideális városi kocsi. A tuningolt sportverdákkal pedig nem sok ember parkol a városi lakása előtt. Azért, mert az meg nem oda való.

 

Többet gondolt mint ami rá van írva.

Gondolom sok ember van ezzel így amikor kézhez kapja a fizetéspapírját. A viccet félretéve, senki ne gondoljon bele olyan dolgokat egy termékbe ami nincs ráírva, illetve senki nem erősítette meg hiteles információval. Ha példánknál maradunk, hiába gondolom az  1,3-as Suzukimban, hogy milyen jó lesz elsőként beérni a célba, ha mindenki hússzor köröz le!

Víztisztítók esetében is így van. Van egy bizonyos kapacitási adat, ami azt jelzi, hogy  bizonyos idő alatt mennyi vizet tud megtisztítani a berendezés. Ez az adat az ozmózis víztisztító berendezéseknél fontos, hiszen a több víztisztító esetében nem kell ilyen szinten nyomásértékekkel számolni, tehát csak szűrőegységeken halad át víz.

Tehát ha valaki a legjobb víztisztítást akarja, akkor erre a legjobb választás az ozmózis víztisztító rendszer. 1-5 fős háztartás esetében pedig a víztartályos ozmózis víztisztító a jó irány, ha még az ár is fontos. Ebben az esetben szembesülnünk kell az ozmózis membrán kapacitásával (200 liter/nap), ami kb. (mert sok mindentől függ ez is) 4-8 liter/óra. Ha valaki „nagyüzemben” kívánja tisztítani a vizet az már nem háztartási ivóvíztisztító kategória! Itt is lett volna egy megoldás, az átfolyós ozmózis víztisztító (PurePro 800DF) ami képes percenként 1 literes valós víztisztításra.

 

A legjobb tanács víztisztító vásárlás előtt.

Általában a vásárlók több oldalt is áttanulmányoznak és rengeteg, néha értelmetlen információt is felhalmoznak mielőtt megrendelnek egy víztisztító berendezést. A legjobb tanács az, hogy közvetlenül a vásárlás előtt hívja fel a kereskedőt és informálódjon tőle. Ez több szempontból is jó.

  • Megtapasztalja, hogy valóban működik ügyfélszolgálat.
  • Meggyőzethet az információnyújtó szakmai felkészültségéről.
  • Megkérdezheti, hogy Önnek melyik a legjobb víztisztító

A víztisztító vásárlás kicsit hasonlít egy autó vásárlásához, noha közel sem olyan impulzív. Minimum 10 évre választ! Rengeteg márkájú, típusú, paraméterű autót lehet vásárolni. Bizony így van ez a víztisztító berendezések tekintetében is. Ha nem akar úgy pislogni mint én a példánkban a Hungaroringen, akkor kérjen tanácsot a kereskedőtől.

 

Ha nem akarja felhívni a víztisztító kereskedőt.

Erre is van megoldás! Töltse le ingyenesen exkluzív kiadványunkat, amiből rengeteg valós információt kap a víztisztító berendezésekről és segít Önnek a legjobb víztisztító berendezést kiválasztania saját magának. Megszerezheti a láblécben!

error: Content is protected !!