Oldal kiválasztása

cleanlife_purepro_viztisztito_roppanto_gyuruNagy átlagban elmondható, hogy a víztisztítókkal kapcsolatos hiba megoldások nagyon kézenfekvőek. Persze nincsen nehéz kérdés, ha tudjuk rá a választ. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor egy új hegynyi kis alkatrész miatt hiúsul meg az ozmózis víztisztító bekötése. Nagyobb baj, ha a hívott vízvezeték szerelő „szakember” még rá is játszik és előadja a hattyú halálát. A legnagyobb baj az, hogy az a kis alkatrész benne volt a csomagban, de nem találja senki.

 

Roppantógyűrű mindig van a csomagban

Ez az egy biztos, nincs kivétel. Ha nem találja a roppantógyűrűt, akkor keresse tovább a csap dobozában mellékelt bekötési csomagban. Ha esetlegesen még ezután sem találja, akkor jobb helyeken a kereskedő, illetve akitől vásárolta a víztisztító berendezést ingyenesen küld pótlólag. Ezzel a kis alkatrésszel a legnagyobb hiba, hogy néha a csomag kibontásakor elgurul, vagy nem találja meg a vásárló. Más hiba nem fordulhat elő vele.

 

Miért fontos a roppantógyűrű?

Ennél az alkatrésznél is a hiánya okoz nagyobb problémát. Ha nincs alkalmazva a csaphoz vezető cső végénél és a csap közötti részen, akkor előfordul, hogy csöpögés tapasztalható a vezeték mellett, illetve leeshet a tiszta víz vezeték a csap alsó részéről. Na ez nagyon nem lenne jó!

error: Content is protected !!