Oldal kiválasztása

KerdesLássuk a további érveket és okokat amellett, hogy miért fontos napjainkban háztartási ivóvíztisztító berendezést használni.

3. Mert kényelmes, hiszen nem kell többet a boltba menni.

Bizony a kényelem is egy nagyon fontos érv a háztartási víztisztítás mellett. Nem kell az ásványvízzel bajlódni. a PET palackokat kerülgetni, hanem egyszerűen a vízcsapot kinyitni. Ennél a mozdulatnál egyszerűbben garantáltan nem jut tiszta vízhez. Rengeteg időt, energiát és pénzt spórol azzal, hogy nem caplat el a boltba és hurcolja haza a palackos vizeket. Szerencse ha van parkolóhely a lakás előtt (előny ha van garázs), de ha nincs akkor nem kis mutatvány pár karton vízzel a hónunk alatt cipekedni.

Fáradságos, drága és értelmetlen. Ezek a szavak jutnak eszembe akkor amikor egy bevásárlóközpontba látom, hogy apuka bőszen pakolja a bevásárlókocsit palackos vízzel. Gondoljon bele, hányszor csinálta ugyanezt.

4. Mert olcsó és rendkívül egészséges.

A tiszta víz valóban olcsó ha rendelkezik ivóvíztisztító berendezéssel otthon. Természetesen a víztisztítók ára elég széles skálán mozog, de a legolcsóbb készülék is jobb minőséget eredményez mint a vezetékes csapvíz és vetekedik az „első áras” ásványvizek minőségével. Ön rendkívül sok pénzt spórol meg ha van víztisztítója.

  • Nem kell elkocsikázni csak ásványvízért a boltba
  • Nem kell drágán ivóvizet vásárolnia

Néha csak azért megyünk el egy multiba, hogy ott megvegyük az ásványvizet. Ez teljesen értelmetlen. Valamint a legolcsóbb ásványvíz is legalább 20x többe kerül, mint a jó minőségű tisztított víz.

5. Mert környezetkímélő.

Ezen nincs mit ragozni! Nincs felesleges PET palack, nincs környezetszennyezés! Az utóbbi időben a környezettudatosság előtérbe került a háztartási ivóvíztisztítás iránt érdeklődők körében. Egyre több család érdeklődik olyan technológiák iránt, amelyek nagyságrendekkel kíméletesebbek a környezetükhöz. Ez a tudatos gondolkodásmód elérte a víztisztítók piacát is.

6. Hamar visszahozza az árát, persze csak ha reális áron vásárolta.

Mit értünk reális ár alatt? Ez természetesen személyfüggő, de például az reális ár ha víztisztítóról van szó, amihez nem kell hitelt felvennie. Vannak vastagabb pénztárcával rendelkezők is, nekik egy segítség: 200.000.-Ft nál nem tud mi többe kerülni egy háztartási ivóvíztisztítóba. Itt már „mindent” belepakoltam a víztisztítóba (2 db ozmózis membrán, erős nyomásmotor, szolenoid szelep, 4 darabos elő+utószűrés, visszasózó, pH lúgosító ásványi egység, PI víz energetizáló, UV lámpa). Ennél nincs több, maximum ha az üzletkötő széles mosolyát is fizetni szeretné! Tehát a reális ár személyre szabottan pénztárcafüggő, de maximum 200.000.-Ft, ami már „full extrás” a víztisztítók között is.

A víztisztítók fenntartása is a típustól és modelltől függően eltérő lehet, de minden esetben, garantáltan olcsóbb, mint bármely egyéb alternatívája a tiszta víz otthoni biztosításának.

 

error: Content is protected !!