Történt egy szép tavasz napon, hogy a kedvenc forgószékem megadta magát, azaz eltört. Ez azért is meglepő, mert nem egy alacsony árú székről van szó, de csak 3 évet bírt. El is kezdtem keresgélni a neten, hogy hol vásároljak ujjat. Ki is néztem egyet és kerestem, hogy hol lehetnek kipróbálni. Nem volt ilyen lehetőség…

 

„Megnézném a víztisztítót működés közben”

Ha valami nem fog megtörténni, hogy valaki működés közben nézze meg nálunk a víztisztító berendezést. Ez azért van, mert az átadó pontunkon nincsen víz bekötés. Nem azért mert mert valamint nem akarunk megmutatni, hiszen rengeteg videót és egyéb anyagot gyártottunk már le, ami szemlélteti a víztisztító berendezéseinket. Másodszor, mert nem értjük, hogy mit lehet egy víztisztítón működés közben nézni. Akár elhiszi, akár nem, de semmit. Ugyan úgy néz ki működés közben, mint nem működés közben.

Amikor azt hallom, hogy valaki meg szeretné nézni a víztisztítót, akkor az olyan webáruházakra gondolok, mint amilyen egy forgószék webshop. Ha valamit érdemes személyesen megnézni akkor az egy forgószék, ahol ki is lehet próbálni, például, hogy milyen kényelmes. Egy víztisztító berendezésnél az esztétikum huszadlagos dolog, mert nagyrészt a mosogató pult alatt helyezkednek el. Abban is megegyezhetünk, hogy víztisztító vásárláskor a legkevesebbet a külalak nyomja a latba.

Már hallom is, hogy bizony vannak olyan emberek, akik szeretik a kezekbe fogni a terméket mielőtt fizetnének érte. Nem gond! Ezért van az átadópont. Azt viszont nem fogom megérteni, hogy mit lehet rajta működés közben nézni… Talán azt, hogy mennyire kényelmes???
Már az átadópont megléte (és folyamatos üzemetetése) jóval túlmutat egyes termékek internetes kereskedelmével, ahol bizony a külalak és kipróbálhatóság nagy meghatározó.

Ilyen például:

  • forgószék, ahol az importőrnek sincsen bemutatóterme
  • karóra
  • ékszer
  • tv
  • stb…

Ugye ezeknél a termékeknél fontos a kinézet és a kipróbálhatóság? Ugye fontosabb mint egy víztisztítónál???

 

Víztisztító külalak

Mivel szeretjük a kihívásokat, ezért folyamatosan készítünk videókat az általunk forgalmazott termékekéről, valamint folyamatban van egy 3D-s fotózásos projekt is. Ezek szerintünk is jogos elvárások lehetnek, hiszen mi is szeretünk mindent látni vásárlás előtt. Még a víztisztítóknál is hasznos lehet, ahol mint tudhatjuk már, hogy nem a külalak a meghatározó.

Én meg még mindig szernén azt a forgószéket kipróbálni amit kinéztem magamnak…