Oldal kiválasztása

LUX víztisztító szűrőbetét kompatibilis cserebetét beépítő csatlakozókkalNagyon rég óta keresnek meg minket azzal, hogy LUX víztisztító szűrőbetét et szeretnének vásárolni nálunk. Itt kell leszögeznem, hogy nem forgalmazunk LUX víztisztító szűrőbetétet, csak vele kompatibilis cserebetétet. A kompatibilitáshoz szükséges kiegészítőkről is gondoskodunk. Mint minden neves márka (HP, XEROX, CANON, stb…) cserélhető termékeiből is van úgynevezett „utánagyártott”, a LUX víztisztító szűrőbetét -ekből is van már ugyan nem utánagyártott, maximum más típusú, kompatibilis szűrőbetét.

FONTOS! Ha nem eredeti LUX víztisztító szűrőbetét -et használ, illetve nem veszi igénybe a LUX víztisztító karbantartását márkaszerviztől, az garanciavesztést okozhat. Bizonyos típusoknál karbantartó szükséges az átfolyás ellenőrző  nullázásához. Ennek elmulasztása a LUX víztisztító berendezést letilthatja.

 

LUX víztisztító cserebetét kompatibilis csomag tartalma

A kompatibilitást megoldó szettet elég csak egyszer megvásárolni, hiszen a későbbiekben elég csak a szűrőbetéteket, illetve (2-3 évente) az ozmózis membrán cserélni. Az ozmózis membrán esetében nem kell semmiféle átalakítás, mert az ozmózis membrán ház szabvány méretű, tehát bármelyik 50-200 GPD membrán illeszkedik bele. Amit itt megtehetünk, hogy membránházkulcsot is rendelünk, mert ennek a segítségével sokkal könnyebben letekerhető a membránházfedő.

A szettben a következőket találja meg:

  • 3 darab szűrőbetét. (5 mikronos PP, GAC aktívszén, 1 mikronos PP inline szűrőbetétek)
  • 3 darab 3/8″-1/4″-os „L” bekötő idom
  • 4 darab műanyag bilincs
  • 1 méter 3/8″-os vezeték
  • 1 darab speciális csatlakozó

 

A szűrőbetétek 1/4″-os inline kialakitásúak, amelyeket a mellékelt „L” idommal illeszthetünk a 3/8″-os csőhöz.A speciális csatlakozó a GAC aktívszenes szűrőbetéthez kell csatlakozni, az összes több szűrőbetét kapcsolás 3/8″-1/4″-os „L” idommal jön létre.

 

Fontos a helyes sorrend!

Nem kell foglalkoznunk a LUX víztisztító szűrőbetét -ek alap bekötésével, mert a 2 lépéses előszűrés helyett készletünkkel 3 lépéses előszűrést hajtunk végre, ami növelheti az ozmózis membrán élettartamát.

A helyes sorrend:

  1. 5 mikronos PP szűrőbetét
  2. GAC aktívszén szűrőbetét
  3. 1 mikronos PP szűrőbetét (ennek a betétnek kell közvetlenül az ozmózis membrán előtt elhelyezkednie)

LUX víztisztító szűrőbetét kompatibilis, nem márka azonos szűrőbetét szettet itt találja>>

 

error: Content is protected !!