Oldal kiválasztása

A világ legjobb víztisztító berendezése, sőőőt az univerzumé. Hasonló reklám dumával hirdetnek mostanában mindenféle víztisztító berendezéseket különböző cégek. Nos elárulom, hogy nem igaz, mi forgalmazzuk a világ egyetem legjobb víztisztító berendezéseit! Na már megint egy vicc 🙂 De nézzük is meg komolyan, hogy melyik a legjobb víztisztító, mielőtt a GVH érdeklődni kezdene…

 

A legjobb víztisztító legendája

Akkor már itt a legelején lelövöm a poént. Nincsen legjobb víztisztító! Mint ahogy nincsen legjobb autó, mosógép, vagy akármi más. Hiába mondanám, hogy szuper gyors sportautó (most márka függetlenül) a legjobb, amikor a hegyekbe készülök az nem feltétlen bírja a terep viszonyokat, de például ha csak városban járok, akkor teljesen felesleges a rengeteg lóerő. A terepjáró sem ideális, ha sokat vezetek autópályán, mert oda egyértelműen egy másik autó lenne hasznosabb.
Tehát, hogy kinek mi a jó valami (autó, mosógép, hajszárító) az attól függ, hogy mire akarja használni, illetve milyen elvárásai vannak a végeredménnyel kapcsolatban. Az autós példánál maradva, ha azt akarjuk, hogy a nagykörúton mindenki utánunk forduljon, akkor nagyon jó választás egy élénk színű kabrio sportkocsi. Ha azonban a gyereket szeretnénk vinni iskolába, vagy családi kiruccanásra készülünk, akkor ugye már nem annyira jó választás.

Kanyarodjunk vissza a víztisztító berendezésekhez!

Tehát már azt tudjuk (remélem), hogy nincsen olyan, hogy „legjobb víztisztító”. Persze minden kereskedő a saját portékáját fényesíti, de most tényleg, gondoljuk már át. Mitől is lenne egy víztisztító a legjobb?
Talán attól:

  • hogy csilli-villi üzletkötő prezentálja az akármilyen víztisztítóját?
  • hogy kamu értékesítő szövegekkel tűzdelt weboldalon találjuk?
  • hogy hazudnak nekünk?
  • hogy valaki azt mondja?
  • hogy nagyon drága? (köztudott, hogy kis országunkban még mindig minőségjelző az ár, habár rettentően árérzékenyek vagyunk)
  • hogy bla, bla, bla, bla, folytathatnám a sok megtévesztést mit már láttam…

NEEEM!
Egy víztisztító attól lesz a legjobb, hogy az azt használó elvárásait optimálisan kielégíti. Hiába erősködnénk, hogy vásároljon ozmózis víztisztítót, ha ódzkodik attól, hogy a víztisztító minden ásványi anyagot kiszűrjön. Ugyan ez igaz fordítva is. És akkor még nem beszéltünk azokról a kiegészítő lehetőségekről, amit a víztisztító berendezésekhez lehet rendelni. Ilyen az ásványi anyag visszasózó, lúgosító, uv lámpa, stb. A felépítmény kiegészítők pedig, tartókonzolok, csatlakozó idomok, esetleg csaptelepek, stb…

 

Önnek a legjobb víztisztító.

Ami az elvárásait kielégíti. Na bumm, gondolhatja, azt sem tudja, hogy milyen  víztisztító berendezések vannak. Akkora akínálat, hogy ember legyen a talpán, aki tud, vagy jól tud választani közülük.

 

error: Content is protected !!