Oldal kiválasztása

A megszokott hibamegoldások egy hiánypótló bejegyzéssel lesz gazdagabb. Az ozmózis víztisztító beszerelését követően szembesülhetünk különböző hibákkal, amiknek a megoldása egyszerű. Ha azon gondolkozik, hogy saját maga fogja beszerelni az ozmózis víztisztítót, akkor ezt feltétlen érdemes elolvasnia. Az ozmózis víztisztító berendezések beszerelése és beüzemelése alapból nem egy ördöngös mutatvány, sőt egyszerű dolog, csak azok a piszlicsáré problémák ne lennének.

A magam részéről különben mindenkit arra biztatok, hogy saját kezűleg oldja meg az ozmózis víztisztító beszerelését. Ez az esetek nagy részében 1 órán nem vesz többet igénybe és minimális műszaki affinitást igényel. Ez kimerül abban, hogy tudja használni a fúrógépet.

 

Ozmózis víztisztító beszerelés után ELLENŐRIZENDŐ

  1. A víztartály kék elzáró karját zárja el, majd nyissa ki a tiszta vízcsapot (ami a mosogatóra van felszerelve). A csapból összefüggő, 1-3 mm vastag vízsugárban kell folyni a frissen termelt víznek. Ha csak csepeg, valószínűleg nem kap elegendő nyomást a víztisztító. Ebben az esetben több mint valószínű, hogy inkább a nyomásrásegítős modellt kellett volna használni. Itt is bebizonyítódik az a kitétel, hogy a legfontosabb adat az ozmózis víztisztító választás előtt, hogy tudjuk mekkora a vezetékes csapvizünk nyomása. Ebben az esetben már csak nyomásregesítő szett vásárlása jelent megoldást.
    Ha túl vastag a vízsugár, akkor nem lett az ozmózis membrán behelyezve. Ebben az esetben egyértelmű a hibamegoldás.
  2. Következő lépés ként zárja el a tiszta víz csapot. Ekkor kis idő elteltével meg kell szűnni a szennyvíz kifolyásának. Természetes a szennyvíz csőnek már be kell lennie csatlakoztatva a lefolyóba. Ha nem áll meg a szennyvíz elfolyás, akkor a négyesszelep hibájára kell gyanakodni.

 

error: Content is protected !!