Oldal kiválasztása

menedzsment1_getty

Ezt hallom néha olyan érdeklődőktől, akiknek volt szerencséjük üzletkötőtől informálódni a víztisztítók tekintetében. Ilyenkor ám jönnek az áll szakmai „vakítások” és fontoskodó tudálékosságok. Talán nem is lenne velük baj, de sajnos nem igazak.

 

A régi rossz beidegződés

Magyarországon az az általános tévhit kering, hogy ami drága az biztos azért kerül többe, mert jobb. Nos ezen a gondolatmeneten maradva, akkor megemelem minden víztisztítónak az árát legalább kétszeresére, de akár háromszorosára is és a magas vételárral magyarázom a berendezések magas minőségét. Maximum, ha a kedves vásárló feltéved a netre és ugyan olyan berendezéseket lát máshol harmad annyiért, akkor azt mondom, hogy az más… Ugye milyen abszurd???!!!

 

A nagy butaság!

A legnagyobb hiba amit elkövethetünk egy termék vásárlásakor, hogy az árból következtetünk a minőségre. Ez azért nagy hiba, mert árat akárki tud adni egy terméknek, míg a minőség garantáláshoz sokkal több kell mint pár szám át, vagy leírására. Nem is beszélve a mögöttes szolgáltatás  vagy a megbízhatóságot és sorolhatnám a minőség vállalkozás által kötelezően garantálandó elemeit. Érthetetlen, hogy ennek a „trükknek” a mai napig miért esnek annyian áldozatul.

Véleményem szerint ellenőrizze a megvenni kívánt víztisztító technikai jellemzőit és vesse össze az Ön szükségletével és pénztárcája vastagságával. Vásároljon bárhonnan víztisztító terméket csakis reális áron tegye. Néha a legdrágább víztisztító berendezés mellé a legrosszabb szolgáltatás és ügyfélszolgálat párosul. Informálódjon az kereskedő cég iránt, mert lehet akármilyen jó víztisztító berendezés, ha nem képesek szűrőbetét/alkatrész ellátottságot biztosítani.

 

error: Content is protected !!